Najnovšie recenzie zo sekcie Autodiagnostiky
Nespáruje sa s hocijakým mobilom... Moto C+ nespáruje, moto g30 áno.
Akonáhle sa spáruje, už funguje dobre.
Osobne odporúčam drahšiu diagnostiku na skutočné diagnostické účely, ja mám túto iba na informácie o jazde.
Defacto si z mobilu urobím ďalší prístrojový panel, kde sa mi ukážu tie údaje, ktoré mi prístrojovka nezobrazí.
Za týmto účelom to bolo aj kupované.
Údaje zobrazuje s krátkym omeškaním (cca 0,5sekundy, čo je úplne v poriadku.)
Neodporúčam nechať zapojené stále, batériu to stále minimálne žerie.
Výrobok teda až na problémy s párovaním, spĺňa moje očakávania.
- rýchly prístup k diagnostike
- Základnému testovaniu to vyhovuje. Ok
Porovnal som to s profesionálnym testom za tú cenu sa oplatí.
Bolo by to super v slovençine
Dĺžka konektoru je krátka nepasuje do Octavia 2.....nehovoriac o tom že prihlásenie do aplikácie sa mi nepodarilo .....
Pre domáceho kutila a za tú cenu je to dobré
Nefunguje s niektorými softwarmi
cena a kvalita produktu pre zacinajucich mechanikov
- ok
Nefunguje takže len zlú skúsenosť !!!!
VW Sharan 2014 tdi CRD CFFB pripojil sa až na niekoľký pokus, prečítal chyby z rj motora a vymazal, dokázal čítať niektoré aktuálne stavy. v Bezpl verzii softu iba 2 okná naraz.
Zatiaľ len testujem čo to všetko dokáže, ale zdá sa to celkom šikovná vecička. A aj keby nebola úplne presná, tak za tie peniaze a na to že je to malých rozmerov, tak pre informáciu o stave akumulátora to úplne postačuje.
- Spolupráca s rôznymi software
- Vyhovuje
- Ľahké ovládanie
- Skladné
Vyskúšané na Škoda Fabia Combi 2004.
- Funguje bezproblémov
- Konec neistoty čo po vás auto chce ☺️
Som spokojný s tovarom, len škoda zeto neobsahuje viac jazykov,človek musí študovať aj keď samu uz nechce
zakladne info. bez problemov
Zatial funguje
Teraz mám auto pod kontrolou som spokojny
nevyhodu vidim len v možnostiach príručky použitia a ovladania je potreba dlhšie študoovať ďakujem spozdravom Michal
Zobrazujem 181 - 200 zo 261 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...14 Ďalšie »